SHIBA Coin INU Nedir? Yorum ve Geleceği

SHIBA Coin nedir, SHIBA INU Coin nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, projesi, yorumları, güvenilir mi, twitter, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

SHIBA Coin Çalışma Mantığı

Shıba coin, merkezi olmayan rastgele gelişmesi beklenen bir topluluk inşası deneyidir. Ethereum tabanlı ERC-20 protokolünde yer alan proje, çıkış lakabı ‘Doge coin killer’ olarak hafızalara kazınmıştır. Ekip piyasaya sunulan toplam arzın %50’sini ethereum kurucusu Vitalik Buterin’e gönderip, kalan yarısını ise Uniswap’a kitlemiş durumda.

Bu nedenle herkesin açık olan borsa merkezlerinden satın alması gerekiyor ve geliştiricilerin topluluğa sunabilecekleri yada satarak etki yaratacak tokenlerine sahip olmadıkları adil, eşit ve eksiksiz bir dağıtım sağlaması planlanıyor. Shiba, merkezi olmayan değişim platformu olan ShibaSwap’te listelenen ve teşvik edilen bu alanda ilk kripto para belirtecidir.

Ryoshi isimli biri tarafından ortaya çıkarılan Shiba Inu, nokta atışı bir projesi olmayıp, kitlelerin bu token üzerinde ne kadar yoğunlaşacağını planlamak ve bunu görmek istiyor.

• Ekibin Yorumu; Kendiliğinden oluşan merkezi olmayan bir topluluk oluşturma deneyi.

• Şirketinin sloganı; ShibaSwap, eğlenceli jetonlar, ve büyüyen topluluk!

SHIBA Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2020 yılında kurulmuştur. Projenin yerel para birimi SHIB. Ekip piyasada adını kazımak isterken, her geçen gün farklı borsalarla anlaşmalar yapılıyor ve Shıb tokeninin kullanıcı kitlesi genişletilmeye çalışılıyor.

Twitter, Telegram gibi sosyal platformlarda aktif olmaları kullanıcıları gündemde tutmayı sağlasada çok uzun vadeli gündemde kalmaları için yeterli bir verisi bulunmamaktadır. Piyasada genel olarak kesin bir amacı olmayan, bazı haber ve algılarla fiyatı şişirilmeye çalışılan ve belirli bir kitleye hizmet etmeyen bir proje olduğu söylenebilir.

Yatırımcı havuzu oluşturmak isteyen bir projenin, sağlıklı bir vizyonu ve açıklayıcı belgeleri olması gerekirken Shıba Inu’da bunu görememekteyiz. Şirket kurucusu ve arkasında ki teknik ekip gizemli bir edaya bürünmüş durumda.

 

Shıba Unı

SHIBA UNI

 

Shıba Coın projesinin sahibi olan isim Ryoshi isminde birisi. Kim olduğuna dair hiç bir veri bulunmamaktadır. Bu tür veri eksikliklerinin projenin sağlığı açısından olumsuz etki ve mağduriyet yaratabilmeleri yüksek ihtimal olabiliyor.

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

SHIBA Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Proje piyasaya dahil olduğu günden itibaren ilgi görmüş durumda, Son dönemlerde projenin ismi Elon Musk, Vitalik Buterin gibi kripto dünyasının etkin isimleriyle duyulması ya da duyurulması, ek olarak da Binance gibi kripto para dünyasında ki en çok tercih edilen bir borsada listelenmiş olması, kullanıcı kitlesini arttırmış ve ilgi görür bir duruma gelmesini sağlamıştır.

Temel olarak somut bir projeye dayanmayan ve ilgi odağı bir çözüm olarak görülmeyen kripto para birimi, yinede hali hazırda etrafında bir kitle oluşturmuş durumda. Proje yönlendiriciler sansasyonel haberlerle bu tokeni gündemde tutmaya devam ederek fiyatında önemli değişikler yapmayı hedefliyor gibi görünüyor.

Blockchain teknolojisinin yeni nesil internet ve gelecek projelerde önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulamakta fayda var. Shiba Inu gibi kurucusu, teknik ekibi, projenin özü gibi çeşitli faktörlerin belirgin olmadığı projeler, bir noktada blockchain teknolojisini karalayıcı nitelik taşıyabilir.

 

Shıba Unı

SHIBA UNI

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Uniswap (V2), Huobi Global, Gate.io

• Toplam arz 1,000,000,000,000,000 SHIB ve sahadaki rakam 394,796,000,000,000 SHIB.

• SHIB Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 27 Ağustos 2020 – $0.0000092

• SHIB Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 10 Mayıs 2021 – $0.0000388

• SHIB Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 28. sırada bulunmaktadır.

Kripto Teyit SHIBA INU Coin Yorumu

Negatif yorumlar;

• Proje oluşumunda ve tasarımında herhangi bir çözüm ya da teknolojiye dayanmamaktadır.

• Kripto dünyasında Shit Coin olarak adlandırılan bir coin niteliği taşımaktadır.

• Teknik ekip ve şirket kurucusu hakkında hiç bir bilgi bulunmamaktadır.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle