Switcheo (SWTH) Coin Nedir ? Detaylı İnceleme

Switcheo (SWTH) Coin Nedir ?

Switcheo (SWTH) Coin merkezi olmayan ve hiçbir şifreleme bulunmayan çapraz ağ oluşumları olarak 12 Şubat 2018 yılında halka arz oldu. SWTH, toplam 983.988.072 adet bulunuyor. Günümüz itibari ile piyasa değeri 185.927.656 TL olduğunu görüyoruz. Neo Coin’in alt yapısını kullanan SWTH sektördeki sıralaması 412 olduğunu görüyoruz. SWTH Coin yatırımcılarına kendi borsalarında stake imkanıda sunuyor. Elinizde tuttuğunuz Coinler sayesinde ödül havuzundan bir pay almanız mümkün.

Switcheo Kurucusu ve Ekip

Switcheo Şirket Kurucusu ve Ekip Çalışanları

Switcheo Coin Şirket ve Fiyat Analizi

Şirket Ceo’su Ivan Poon 18.08.2020 tarihinde çok yakın bir zamanda Ledger ve farklı birçok cüzdan ile anlaşacağını duyurdu. Yatırımcıları için önemli bir gelişme olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca merkezi Singapur olmasına rağmen kullanıcılarının çoğunluğunun America Birleşik Devletlerinden olması ilgi çekiyor.

• SWTH Coin halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı: 0.013434 TL ( 3 Aralık 2019 )

• SWTH Coin halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı: 0.734836 TL ( 23 Ağu 2020 )

8 ay gibi kısa bir sürede değerini 56 kat artırmayı başardı, fakat ulaştığı yeri koruyamadı ve güncel olarak 0,22 TL civarında seyrediyor. Kripto para piyasasında fiyatların 56 kat arttığı gibi 56 kat düşebileceğini de unutmamamız gerekiyor.

SWTH Coin Nasıl Alınır?

SWTH Coinin listelendiği farklı borsalar :

• MXC (MoCha) Borsası: https://www.mxc.com

• HOO Borsası: https://hoo.com/

• HBTC Borsası: https://www.hbtc.com/

• GATE.İO Borsası: https://gate. io/

Ayrıca Singapur Fintech derneği tarafından bir blok zinciri olarak onay aldığını hatırlatmak isteriz.

Switcheo.network Borsası ve Kurucusu

Bünyesinde 22 adet farklı dijital para alım satım imkânı sunan, Singapur merkezli Switcheo.network kripto para borsası ayrıca OTC ticaret sisteminide destekliyor. 2017 yılında kurulan Switcheo Exchange Pte. Ltd şirketinin ve 12 Şubat 2018 yılında halka arz olan SWTH Coin’in kurucusu (Ceo) Ivan Poon dur.

Switcheo Coin’in Kurucusu ( Ceo ) Ivan Poon geçmiş projelerini araştırmak ve şirket hakkında daha fazla bilgi sahibi almanıza yardımcı olacak platformlar:

GitHub: https://github.com/RavenXce

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ivanpoonkm

Twitter: https://twitter.com/ivan_switcheo

SWTH Coin ve Switcheo.network borsasında toplamda 19 tane geliştirici bulunuyor. Çalışanları hakkında detaylı bilgiyi bu sayfada bulabilirsiniz : https://switcheo.network/our-story

OTC (Over The Counter market) Ticareti Nedir ?

Herhangi bir market veya borsaya bağlı olmadan çalışan sistem anlamına geliyor aslında, tüm işlemler genel kur ve borsaların dışında gerçekleşiyor. OTC mantığında satıcı ve alıcının etkileşim görevini Switcheo.network üstleniyor. Örnek olarak localbitcoins.com sitesini gösterebiliriz. Herhangi bir kripto para satmak isteyen kullanıcı ve kripto para satın almak isteyen kullanıcı arasında köprü görevi görüyor.

 

 

Neo Veritabanı Switcheo

 

Kripto Teyit Switcheo Yorumu

•  Son 1 ay içerisinde market sıralamasının 312. sıradan 412 seviyelerine gerilediğini görüyoruz.

• 90 günlük süreçte web sitelerinin ziyaretçi sayılarının ciddi alamda düştüğünü görüyoruz.

• SWTH için yoğun çalışan aktif bir ekip olduğunu söylememiz pek doğru olmaz.

 

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez. 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle