Paxos Coin (PAX) Nedir? Yorum-Geleceği

Paxos Coin nedir, PAX Coin yorum, token, nasıl satın alınır,pax gold, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

Paxos Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Paxos Standard, ABD resmi para birimi olan dolara sabitlenmiş bir stabil coindir. Blok zincir ağında işlem yaparak dijital dünyaya ait önemli bir alanda yer almaktadır.

Paxos Standard, ABD Dolarını dijitalleştirmek ve para transferi konusunda sınırsız ve güvenli alanlar yaratmak amacıyla geliştirildi. Paxos projesi Ethereum blok zinciri protokolü olan ERC-20 tokeni olarak işlem görmektedir. ABD dolarına karşı sabittir ve bu nedenle stabil coin başlığı altında yer alır. Aynı zamanda yaygın olarak dijital dolar olarak da bilinir. Paxos Standard stablecoin, hızlı ve fiyat farklarından etkilenmeyen özellikleri ile transfer işlemleri için ideal bir para birimi olarak ortaya atıldı.

• Ekibin Yorumu; Paxos Standard (PAX), ABD Doları istikrarını blok zinciri teknolojisinin verimliliğiyle birleştiriyor.

• Şirketinin sloganı; Yeni Dijital Dolar!

Paxos Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2018 yılında kurulmuştur.

Projenin temel para birimi olan PAX, ağın temelinde transfer ve kullanıcı ödülleri için kullanılmaktadır.

Paxos, dijital ve nominal para arasında bir köprü görevi görmektedir. Dijital dünya kullanıcıları için benzersiz ticaret avantajları sağlayan PAX, değişmeksizin 1 USD civarında işlem görmektedir.

PAX işlem, ödeme ve takas için herhangi bir işlem ücreti alınmayan bir dijital para birimidir. Bir diğer kolaylık ise alım satım işlemlerinde ve ödeme kanallarında limit olmamasıdır. Dolar ile entegre bir kripto para birimi ile stabil olmayan kripto para birimlerini takas etme imkanı sağlar.

Paxos Standard

Paxos Standard

 

• Charles Cascarilla, Finansal hizmetlerde 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Charles, blok zinciri teknolojisini geleneksel sistemlerle entegre etme konusunda benzersiz bir bakış açısına sahiptir. 2005 yılında kurumsal varlık yönetimi kompleksi Cedar Hill Capital Partners’ı ve 2012’de risk sermayesi yan kuruluşu Liberty City Ventures’ı kurdu

• Rich Teo, Richmond Teo, Asya’nın CEO’su ve Paxos’un kurucu ortağıdır. Kamu ve özel finansal teknoloji şirketlerini analiz etme ve bunlara yatırım yapma konusunda on yıldan fazla bir deneyime sahip olan Rich, piyasa yapısı, hisse senedi ve emtia borsaları ve takas şirketleri hakkında güçlü bir anlayışa sahiptir.

 

Şirket Kurucusu ve CEO; Charles Cascarilla                              Twitter; Charles Cascarilla

Şirket Kurucu Ortağı; Rich Teo                                                     Twitter; Rich Teo

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

Paxos Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

ABD doları, dünya genelinde en çok transferin yapıldığı ve en çok işlem hacmine sahip olan para birimidir ve hemen hemen tüm ülkeler ve bireyler tarafından bilinip kullanılmaktadır. Blok zincir teknolojisi ile dijital dünyaya yeni atılan hizmet projelerinden biri olan Paxos Standard, dünyanın en çok kullanılan ve geleneksel finansın temel yapı taşı olan ABD dolarını, dijital dünyaya endeksleyerek, finansal transferlerde önemli bir hizmet sunmayı hedeflemiştir.

Projenin tanıtımından, en başında ki ekonomik havuzuna kadar insanların ilgi gösterdiği ve kullanıma aldığı proje, blok zincir teknolojisinde bazı kavram başlıkları ile her kesime ulaşmayı hedeflemektedir.

 

Paxos Standard

Paxos Standard

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Bittrex, Bitstamp, KuCoin

• Toplam arz 981,220,358 PAX ve sahadaki rakam 981,220,358 PAX.

• PAX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  13 Mart 2020 – $0.8728

• PAX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 15 Ekim 2018 – $1.10

• PAX  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 77. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit PAX Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Proje, kullanım alanları ve stabil bir para biri olması ve stabil olduğu geleneksel para biriminin dolar olması ile büyük bir avantaj elde ederek önemli bir hizmet sunmaktadır. Dijital alanda sadece kripto alanında değil, insanların likitlerinin internete aktararak bir banka görevi görmesinde güvenli bir alan yaratması da herkes açısından beğenilen bir durum olmaktadır.

Negatif yorumlar;

• PAX, projenin resmi para birimi ve kullanım için gerekli likitidir. Projenin toplam arzının daha fazla olması, daha fazla kullanıcı ve temel fiyatı konusunda daha olumlu sonuçlar doğurabilirdi.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle