Parodex Capital – Detaylı İnceleme

Parodex Capital Nedir?

Parodex Capital sitesini incelediğimizde kazanç merkezlerini bir sır gibi sakladıklarını görüyoruz (: Parodex Capital nedir sorusunun cevabı; Amazon, Uber, Alibaba ve Ebay gibi dünya devi firmalar ile çalıştığını beyan eden bir web sitesinden öteye gidemiyor. Bu firmaların bu konudan haberlerinin olmadığından adımız kadar eminiz ve e-posta yolu ile gerekli mercileri haberdar edeceğimizden şüpheniz olmasın.

Çok yakında başlığı altında kripto para ile kredi veren, aynı zamanda kripto paralar ile bahis oynatan platform olacağını duyuruyor.

 

Parodex Kurucusu İletişim

E-posta Haricinde İletişim Kuramazsınız

Parodex Capital Şirket ve Kullanıcı Bilgileri

Parodex Capital kripto paraların sunmuş olduğu takip edilebilmesi oldukça zor olma özelliğini kullanarak yatırım alıyor. Kullanıcılarının çok büyük bir bölümünü Arjantin, Türkiye, Meksika vatandaşları olduğunu görüyoruz. Maalesef ciddi bir Türk yatırımcı çekmeyi başardıkları gerçeği ile karşı karşıyayız. Alan adı 2019-03-14 tarihinde güncellediklerini bilgisine ulaşabiliyoruz ayrıca kayıtlı olduğu firma GoDaddy olması gerçekten bizleri sevindiren bir detay. Herhangi bir kapama söz konusu olduğunda gerçekleştirilen şikayetlerin sayesinde alan adını kayıt oluşturan kişilere bir şekilde ulaşılabilir. Amatör bir saadet zinciri projesi ile karşılaştığımızı söylememiz doğru olacaktır.

Amazon gibi dünya devi bir şirketle iş ortaklığını duyuran bir şirketin ofis adresi veya şirket kurucusu hakkında herhangi bir bilgi vermemesi gerçekten çok garip. Sözde şirket kurucularından veya herhangi bir iletişim aracı kesinlikle beyan edilmemiştir.

 

Parodex Kazanç Oranları

Parodex Capital Kazanç Oranları

Parodex Ödemeleri ve Kazanç Oranları

Sözleşmelerinin 2 yıl gibi bir süre geçerli olduğunu söylüyorlar. Gerçekleştirilen yatırımların 2 yıl boyunca kazanmaya devam edeceği gerçekten kulağa çılgınca geliyor. Referans gelirleri ve ücretsiz verdiği kripto paralar sayesinde kullanıcıya ulaşmaları çok zor olmuyor. Bu tarz sistemlerin ücretsiz bölümlerden kazanılan miktarı ödediklerini hemen hemen tüm yazımızda bahsediyoruz. Yatırımsız ödeme yaptıkları rakamlar gerçekte çok düşük, bu sayede güven kazanıyorlar ve yatırım almaları oldukça kolaylaşıyor.

Sloganları ise : % 100 Garantili Süre ve Oran / İşlemler sırasındaki arıza gibi ekstra masraflar tarafımızdan karşılanır ve sözleşme süreniz boyunca size garantili bir oran sunarız.

Bronz, Gümüş ve Altın olmak üzere 3 plan sunuyor kullanıcılarına. Örnek verecek olursak 100 Usd yatırıma;

Günlük kazanç: 0.75 Usd

Aylık kazanç: 22.5 Usd

2 yıl sonunda: 540 Usd

Rakamlar gerçekten inanılır gibi değil. Tabii ki yatırım miktarlarına göre kazanç oranları da artıyor bizler en düşük seviyesinden baz aldık.

Bitcoin, Etherium, Litecoin, Bitcoin Cash, Dogecoin ve Dashcoin ile yatırım aldığını söylüyor.

Kripto Teyit Parodex Yorumu

Tamamen saadet zinciri üzerine kurulmuş bir sistem, ödemelerinde sorun yaşamaya başladılar bile. Bu link de mağdur olan insanları görebilirsiniz. Maalesef web sitesini en çok ziyaret eden ülkeler arasında ilk sıralarda bulunuyoruz. Kurucusu ve site sahipleri hakkında hiçbir bilgi verilmeyen bu ponzi sisteminden uzak durmalısınız.

Arkadaşlar parodex web sitesi birçok insanı mağdur edeceğini görebiliyoruz. Lütfen bu tarz sistemlere kesinlikle yatırım yapmayınız ve yatırımı engellemek için bu yazımızı farklı platformlarda paylaşabilirsiniz. Yatırım yapmış arkadaşların tüm detayları bizler ile paylaşmasını, bu tarz farklı kripto para dolandırıcıları ifşa et bölümünden insanlara duyurmasını şiddet ile tavsiye ediyoruz.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız.

 

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez. 

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle