STX Coin (Stacks) Nedir? Yorum-Geleceği

STX Coin yorum, Stacks Coin nedir, token, nasıl satın alınır, binance, airdrop, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

STX Coin Nedir? Çalışma Mantığı

Stacks, akıllı sözleşmeleri ve Dapp yani merkezi olmayan uygulamaları Bitcoin ağına getirmek için tasarlanmış bir katman-1 blok zinciri protokolüdür. Bitcoin’in güvenilirlik seviyesi ve istikrarlı oluşu gibi faktörlerin temel sağlam altyapısı ve uygulamaların hiç bir özelliklerinin değiştirilmeden bu ağa aktarılması bu katman-1 protokolü ile sağlanmaktadır.

Bu Dapp uygulamalarının açık kaynaklı oluşu, geliştirilebilir oluşu ve normal bir uygulamada mümkün olmayan özellikler üretmek için birbirlerinin uygulamalarının üzerine inşa edebilirliğinin mümkün olması projelerin hareket ettirilmesini sağlamaktadır. Stacks, Bitcoin’i temel katman olarak kullandığından, ağda olan her şey, operasyonda en yaygın olarak kullanılan tartışmasız en güvenli blok zinciri olan Bitcoin’e yerleştirilir.

Platform, akıllı sözleşmelerin yürütülmesini hızlandırarak, işlemleri şekillendirmek ve 2.0 teknolojisi ile blok zincirinde yeni dijital varlıkları ve projeleri kaydetmek için kullanılan para birimi olarak (STX) tarafından desteklenmektedir.

• Ekibin Yorumu; Bitcoin’i programlanabilir hale getirerek merkezi olmayan uygulamalara ve Bitcoin’in tüm güçlerini devralan akıllı sözleşmelere olanak tanır.

• Şirketinin sloganı; Bitcoin üzerine kurulu daha iyi bir internet.

STX Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2020 yılında kurulmuştur.

Stacks 2.0, kullanıcıların bilgilerini ve kişisel verilerinin barındırıldığı ve her şeyin BTC gibi blok zincir konusunda güvenilirliğini kanıtlamış bir ağ ile güvence altına alındığı bir hizmet ve uygulama ekosistemi sağlayarak internet yeni uygulamalar konusunda yeni bir tasarım sağlamaktadır.

2.0 protokolü, BTC blok zincirini temel katman olarak kullanan bir katman protokolüdür. Bitcoin ve Stacks olmak üzere iki blok zinciri arasında aktarımlar ve veri iletişimleri yapılarak, Bitcoin ve uygulama tasarımları üzerinde herhangi bir farklılık göstermeden yerel bir bağlantı oluşturur.

 

Stacks

STX Coin

Muneeb Ali, bilgisayar bilimi konusunda eğitimini tamamlamış ve uzmanlaşmış bir girişimcidir. Bir dijital birim ve proje için ilk SEC kurumu ile sonuçlanan doktora tezi ile adını duyurmuştur. Bulut teknolojisi, sensör teknolojisi ve blok zincir teknolojisi konularına ağırlık vermiş ve 2020 yılında Stacks’ı kurmuştur.

Şirket Kurucusu ve CEO; Muneeb Ali                                    Twitter; Muneeb Ali 

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

STX Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

Stacks tasarımını, Btc gibi blok zincir teknolojisinin doğuşunu sağlayan ve güvenilirliğini ve teknolojisi herkese kanıtlamış bir ağ üzerine konuşlandırmıştır. Stacks, Yeni hayatlarımıza kolaylıklar getirmek için şekillendirilen ve ortaya atılan yeni proje türleri olan Dapp’ler yani merkezi olmayan uygulamaları, tasarımlarının değiştirilmesine gerek kalmadan Bitcoin blok zincir ağına taşınarak daha kullanışlı olmasını sağlamaktadır.

Kullanıcılara daha güvenli bir katman modeli sunarak, bilinirlik seviyesi yüksek olan bir ağda hizmet verdirmek gibi aracı bir misyon üstlenen proje, kullanım alanını rahatlatmak için önemli bir seviye modelidir.

Bitcoin ve Stacks isim başlığı olarak bile yan yana insanlara güven verirken, proje ve teknoloji olarak buluşmaları projenin genişlemesi ve daha geniş bir kitleye hitap etmesi açısından önemli bir durum yaratabilir. Uzun vadede kullanım alanlarını ve yapı tasarımını genişleterek daha önemli noktalara gelecektir.

Stacks

STX Token

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, KuCoin, Gate.io, OKEx

• Toplam arz 1,352,464,600 STX ve sahadaki rakam 1,150,599,878 STX.

• STX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  13 Mart 2020 – $0.04501

• STX Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 5 Nisan 2021 – $2.82

• STX  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 74. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit STX Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Teknolojik devrimlerin son güncellemesi olan Dapp yani merkezi olmayan uygulamalar, hayatımıza gün geçtikçe farklı projeler olarak daha çok yer almaktadır. Finansal devrim ayağı olan Bitcoin ise ödeme birimleri olarak hayatımıza girmiş bulunmakta. Bu iki ayağa bir köprü görevi gören Stacks projesi, bireylerin kullanımına rahat sunulması ve güvenilir yapısı ile uzun vadede güzel kullanım alanları yaratabilir.

Negatif yorumlar;

• Bitcoin, geleneksel paraların yerine alma konusunda henüz yolun başında gözüküyor. İnsanların alışkanlıklarını değiştirmesi, projenin beklenen başarıya ulaşması ile aynı uzaklıkta olabilir.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle