UMA (UMA) Coin Nedir? Yorum ve Geleceği

UMA Coin nedir, UMA Coin nasıl satın alınır, tahmini, geleceği, negatif, pozitif yorumları, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

 

UMA Coin Çalışma Mantığı

UMA olası her varlığın bir teminat olarak kullanılmasını sağlamaktadır. Açılımı evrensel pazar erişimi (Universal market access) olan UMA, ihtiyacınız olan her ürünün fiyatını takip edebilmenize olanak sağlayan ve o ürünle ilgili sentetik bir jeton oluşturmanıza olanak sağlayan teknolojidir.

Sentetik Jeton Nedir?

Sentetik jetonlar gerçek dünya varlıkları (altın, gümüş, hisse vb.) olan ürünlerin güncel değerlerini, gerektiğinde başka bir bireyle yapılan bir takas teminatı ve bu teminatla ilgili süreçte ürünlerin gerçek değerlerini ERC-20 ağında akıllı sözleşme haline getiren bir Türev kolaylığıdır.

Ekonomi’de Türev; iki taraf arasında bir varlık üzerinde yapılan sözleşme olarak geçer. Taraflardan hiçbiri herhangi bir gerçek varlığa sahip olmasa da, o ürün üzerinde anlaşma yapabilir. Anlaşmanın bitim günü geldiğinde akıllı sözleşme üzerinden oluşturdukları teminattaki ürünün o gün ki güncel değeri üzerinden alım – satımlar gerçekleştirilir.

Proje bu noktada devreye girer ve bu akıllı teminatlar için ERC-20 ağı üzerinde finansal sözleşmeler için altyapı teknolojisi oluşturur.

• Ekibin Yorumu; UMA, Ethereum’da mali sınırı olmayan finansal sözleşmeler için açık kaynaklı altyapı oluşturmaktadır.

• Şirketinin sloganı; Ethereum’da sentetik varlıklar oluşturmanın hızlı, esnek ve güvenli bir yolu.

 

UMA Coin Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Şirketin vizyonu; insanların ekonomik hayatlarının eşit ve özgür, bireysel tasarlanabilir olması gerektiğini savunur. Serbest ve açık bir piyasanın yarattığı ekonomik özgürlüğün, insanlara ekonomik anlamda eşitlik sağladığını ve bunun da ekonomi piyasalarına refah olarak döneceğini belirtiyor.

Ekip, herkesin evrensel olarak erişilebilir bir finansal sisteme katılmasını sağlamak için sunulan teknoloji aracılığı ile herhangi bir riski sorunsuz ve güvenli bir şekilde elde etmesini veya aktarmasını sağlamaktır. Teknoloji, Ethereum ağı üzerine inşa edilen ERC-20 protokolünde işlem almaktadır.

• Sitenin tıklanma olarak dağılımına baktığımızda, en çok ziyaretçi alan ülkelerin başında Amerika Birleşik Devletleri, Hindistan ve Vietnam gelmektedir.

UMA

UMA

UMA projesinin CEO ve tasarlayıcısı Hart Lambur deneyimli bir bilgisayar bilimcisi. Bain Capital ve Dragonfly Capital tarzı şirketlerden 4 milyon USD fon toplayarak Risk Labs’ı 2017 senesinde kurdu. Ardından aralarında Goldman Sachs’ın eski Başkan Yardımcısınında bulunduğu, finans konusunda yeteri teknik bilgiye sahip vizyoner bir ekip ile 2018 yılında fikrin temellerini attı. Projenin resmi web sitesi 2018 yılında kurulmuştur.

• Şirket Ceo’su Hart Lambur’u Twitter hesabından takip edebilirsiniz; https://twitter.com/hal2001

•  Şirket Ceo’su Hart Lambur’u Linkedn hesabında inceleyebilirsiniz ; https://www.linkedin.com/in/hartlambur/

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

UMA Coin Fiyat Analizi ve Geleceği

UMA teknik anlamda bir akıllı sözleşmedir. Blockchain teknolojisi ve kripto dünyasının insanlara sunduğu merkezi olmayan ekonomik özgürlüğün bir noktada parçası olan teknoloji, insanların blockchain ile tamamen yaşamaya alıştığı dönemde aktif rol oynayabilir.

Defi (Merkezi olmayan finans) artık ekonomi dünyasına girmiş ve kalıcı olmuş durumda. Sabit olmayan, bireysel ekonomik yönlendirmeler insanların hayatında daha çok yer edebilir. Teknolojik olarak güvenilir projeler, insanlara bu hayata geçişte yardımcı olacaktır. Proje gelecekte bu konuda öncü bir durum üstlenebilir.

 

UMA

AKILLI SÖZLEŞMELER

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Binance, Coinbase Pro, Huobi Global, Kucoin

• Toplam arz 102.089.750 adet ve sahadaki rakam 60.078.660 adet.

• UMA Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı; 25 Mayıs 2020 – $1.16

• UMA Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 4 Şubat 2021 – $43.37

• UMA Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 79. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit UMA Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Defi alanında bir çözüm olması kalıcı bir teknoloji olmasını sağlayabilir.

• Projenin web sitesine baktığımızda çoğunluk olarak teknik veriler buluyoruz. Ekip projeyi karşıya tam olarak aktarmak, bilgilendirmek istemiş.

• Projenin gerçek dünya varlıkları ve blockchain arasında bir köprü oluşturması insanların kolay adapte olmasını sağlayabilir.

Negatif yorumlar;

• Şirket Ceo’su Hart Lambur’a ait bir proje olan Openfolio.com ‘un ani bir kapanış yaşamış ve müşteri mağduriyeti olabilir. Bu tarz proje imhaları kariyer açısından olumsuz görünebilir.

• Projenin web sitesinde teknik ekip hakkında bilgiler bulunmamaktadır.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle