RVN Coin (Revain) Nedir? Yorum-Geleceği

RVN Coin nedir, Revain Coin yorum, nasıl satın alınır, binance, para çekme, tahmini, geleceği, projesi, grafik, haberleri, yorumları, twitter, güvenilir mi, şirket kurucuları ve market ve fiyat analizi hakkında ki soruları yanıtladık.

RVN  Coin (Ravain) Nedir? Çalışma Mantığı

Revain, blok zincir ağında ki farklı projeler ve tasarımlar üzerine incelemeler ve yorumlar barındıran ve bu doğrultuda kullanıcıları bilgilendiren platform. Bireylere doğru ve sağlıklı bilgi aktarımının yanı sıra, projelerin geliştirilmesi üzerine de yapıcı geri bildirim ve yorumlar sunmayı sağlamaktadır.

Revain, topluluğu oluşturan kullanıcı bireylerin yorum yaptıkları ürünlerin doğruluğu ve okuyucuların sağlıklı bilgi alması ile ilgili, ekip tarafından ana yazılım ürünü olan yapay zeka sayesinde, daha güven verici bir platform sunmayı hedeflemektedir. Herkesin inceleme yapabildiği, katkıda bulunabildiği geniş çaplı bir arayüz olan Revain’de, uzman kişiler yada sadece yorum yapan bireyler oalbilir ve yapay zekanın yanı sıra bilginin beğenilme ve beğenilmeme şeklinde ki etki mekanizmaları da ayrı bir pay oluşturur.

• Ekibin Yorumu; Yorum yazın. Görüşleri değerlendirin. Ürünleri keşfedin.

• Şirketinin sloganı; Yeniden kazanın!

RVN Coin (Ravain) Şirket Verileri ve Ekip Çalışmaları

Projenin resmi web sitesi 2017 yılında kurulmuştur.

Revain, kullanıcılarının iş incelemeleri konusunda makale yayınlamasının önünü daha çok açmak için tarafsız ve adil bir ortam oluşturmayı hedeflemektedir. Bu tarz projelerin en önemli noktası kullanıcıya doğru bilgi aktarmaktadır. Blok zincir tabanlı bir teknoloji olması proje gücünü vurgulayan ayrı bir kanıt olabilir. Platformun, merkezi olmayan yapısı ve sahte incelemeleri önlemek ve işletmelerin gelişmesine yardımcı olmak için yapay zeka vurgulayıcı ve seçici bilgiyi hedef alan mekanizmaları bulunmaktadır.

Revain’in blok zinciri, ağdaki orijinal incelemenin anlık görüntüsünü sakladığı için incelemelerin değiştirilmesine veya silinmesine izin vermez. Platform’un resmi para birimi RVN’dir. Kullanıcılara yalnızca platform içinde kullanılan sabit bir para birimi olan RVN ile ödeme yapılır.

Revain

Revain

Rinat Arslanov, Plekhanov Rus Ekonomi Üniversite’sinde ekonomi bölümünü tamamladıktan sonra, blockchain teknolojisine yönelmiş ve uzun yıllar deneyim edinmiştir. Girişimcilik ve risk sermayesi konusunda atılgan bir tarafı vardır. 2017 yılında Revaini ekibi ile birlikte kurmuş ve halen devam ettirmektedir.

Şirket Kurucusu ve CEO; Rinat Arslanov                                        Twitter; Rinat Arslanov

 

Gerçekleştirdiğimiz altcoin analizlerinden haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram  kanalımızdan takip edebilirsiniz.

 

RVN Coin (Ravein) Fiyat Analizi ve Geleceği

Proje, kullanıcılara bilgi vermek ve mevcut ürünleri geliştirmek üzerine kurulu bir denetleme projesidir. Kullanıcının siteye giriş yaptıktan sonra merak ettiği konu hakkında bilgi alması ya da yorum yazacağı bir konu hakkında bilgilerini paylaşması, değiştirilemez denetlenebilir teknoloji bütünlüğü ile daha korunaklı hale gelebilir.

Bireylerin merak ettiği konular hakkında, blok zincir teknolojisinin altyapısı ile tasarlanan forum mantığın daki bu proje, kullanıcılarına gerekli cevapları güvenilir bir biçimde verebilmektedir.

Bu anlamda bireylere faydalı projelerin daha çok yayılması ve kullanabilirliklerinin artması, toplumu doğru bilgi ile donatma konusunda önem arz etmektedir. Revain teknolojisi ve topluluk kitlesi ile beraber, yarar sunma yolunda ilerlemektedir.

 

Revain

Revain

• İşlem gördüğü bazı borsalar; Kucoin, Bittrex, Emirex, Bilaxy

• Toplam arz 85,061,485,690 REV ve sahadaki rakam 85,061,485,690 REV.

• REV Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en düşük fiyatı;  11 Kasım 2020 – $0.01013

• REV Coin, halka arz olduğundan günümüze kadar en yüksek fiyatı; 18 Şubat 2018 – $4.49

• REV  Coin, bu makalenin yazıldığı esnada kripto para piyasasında 85. sırada bulunmaktadır.

 

Kripto Teyit Revain Coin Yorumu

Pozitif yorumlar;

• Bir çok başlığın incelenmesi, kullanıcılar tarafından yorumlanması, geri bildirim yapılması, ürünün, başlığın yada bir konunun detayları paylaşılarak yeni deneyim sahiplerinin bilgilendirilmesi üzerine kurulu, paylaşımcı bir sistem bütünü olması, merak edip herkesin kullanacağı bir alan ve platform olabilir.

Negatif yorumlar;

• Bu alanda ki bir noktada ki forum mantığı, çok rekabet içeren ve doğru bilginin paylaşılmasının zorunlu olduğu bir alan, diğer türlü kullanıcı kaybı yaşanması projeyi olumsuz etkileyebilir. Fakat bu sorunları blockchain teknolojisi ile engellemeyi hedeflemesi ayrı bir düşünce konusu.

 

Bitcoin ve kripto para mağduru olmamanız, kripto para dolandırıcılarını tanımanız için KRİPTO PARA DOLANDIRICILARINI TANIYALIM makalemizi okumalısınız. Yaşadığınız kayıpları bize bildir sayfadan şikayet oluşturabilirsiniz.

Kriptoparateyit.com sitesinde bulunan inceleme, araştırma, bilgi, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı, yatırım tavsiyesi kapsamında kesinlikle değerlendirilemez.

Tags:

Düşüncelerinizi duymaktan mutlu olacağız

Bir yorum yaz

Kripto Para Teyit
Yeni Hesabı Kaydet
Parola Resetle